Hvad koster et festfyrværkeri ?

Priserne starter typisk mellem 7.500 kr. og 15.000 kr

Priserne på Fyrværkerishow og Festfyrværkeri varierer meget alt efter jeres ønsker og budget. De billigste show er Fyrværkerishow, og de største show er Festfyrværkerishow. Vi tilbyder Fyrværkerishow fra 4750 kr alt inklusiv. Festfyrværkerishow fra 15.000 kr alt inklusiv. Bryllupsshow fra 12.000 kr alt inklusiv. Byfest og Open By Night show fra 20.000 kr alt inklusiv. Ekstra tilvalg er muligt på alle show.

Fyrværkerishow eller Festfyrværkerishow

Forskellen på Fyrværkerishow og Festfyrværkerishow er størrelsen på de produkter vi bruger i showet. Fyrværkerishow er typisk opbygget med batterier og fontæner, og kan med fordel vælges hvis afstandskravene til publikum og bygninger er minimale, samt hvis budgettet er begrænset. Ansøgningsfristen er også kortere ca 14 dage - i forhold til et Festfyrværkeri. Festfyrværkerishow er ofte opbygget med større batterier og luftbomber "Krysantemumbomber" i daglig tale. Festfyrværkerishow kræver større afstanskrav til publikum, bygninger og behandlingstiden ved myndighederne kan være op til 30 dage fra vi indsender den egentlige ansøgning. Kombinerer man Fyrværkerishow og Festfyrværkeri til et samlet show, er reglerne gældende for Festfyrværkeri.

Vi mener at alle skal have mulighed for en fed fyrværkerioplevelse uanset budget.

 

Det billigste tilbud er ikke altid det bedste tilbud - Når i bestiller en fyrværkerioplevelse er det en tillidssag i mellem jer som kunde og os som professionelle fyrværkere. Hånden på hjertet så køber i en helhedsoplevelse som skal opfylde jeres forventninger. Vi går ikke på kompromis hverken med priserne eller med sikkerheden. Vi leverer det vi har aftalt, og garanterer at tilbuddet holder hele vejen. Ingen ekstra omkostninger efterfølgende. Vi står for oprydningen efter os, og forsvinder i mørket efterfølgende, mens i fortsætter festen.

Lad os få en dialog om en fantastisk fyrværkerioplevelse til jer.

PYRO-S

Nyvej 3

6933 Kibæk

20 11 64 68

hej@pyro-s.dk

CVR: 33452365