FESTFYRVÆRKERI I HELE LANDET

BRYLLUPSFYRVÆRKERI | BYFESTFYRVÆRKERI | KONFIRMATIONSFYRVÆRKERI | BY NIGHT FYRVÆRKERI | EVENTFYRVÆRKERI | FØDSELSDAGSFYRVÆRKERI - ALT DER SKAL FEJRES -

Festfyrværkeri er kunst, og kvaliteten afspejler Fyrværkerimesterens tanker og ideer. Der er altid høje forventninger til at Fyrværkerne leverer et show i verdensklasse. 

Hvem har ikke oplevet et kæmpe Festfyrværkeri til en Byfest ?

Farverne der udspiller sig i sammenhæng med specielle detaljer og fuldender oplevelsen, der kan få selv den største nytårsfyrværker til at ønske sig vores job.

Vi er overbevist om at vores Festfyrværkerier skal op i en vis størrelse for at give jer det sus der skal til, og en følelse af at det her show var rigtig godt.

Så vi går ikke på kompromis med prisen.

Et Festfyrværkeri skal indeholde luftbomber og forskellige professionelle effekter for at være et rigtigt Festfyrværkeri.

 

Prisen på et Festfyrværkeri starter ved

kr. 15.000,-

I vores priser er alle udgifter inkluderet. For at forenkle og gøre det nemt, har vi valgt at inkluderer alt i en samlet pris

Alle vores Festfyrværkerishow indeholder : Gratis tilbud - Design - Tilladelse - Festfyrværkeriet - Arbejdsløn - Kørsel - Oprydning.

Så der er ingen skjulte udgifter 

 

Fyrværkerisikkerhed

Det er for de fleste helt indelysende at når vi arbejder med fyrværkeri, så skal sikkerheden være helt i top. Alle vores produkter er gennemtestet af os, og af myndighederne. Ved modtagelse af nye varer, tester vi produkterne for at sikre os at de lever op til en sikker anvendelse. Vi har lager på Vandel flyveplads, for at sikre os at opbevaringen sker med største omhu, samt at vores produkter ikke havner i private hænder. Hele området er godkendt af myndighederne og er et sted hvor man sikkert kan opbevare fyrværkeri forsvarligt. Det syntes vi er rart at tænke på, at vi bidrager til at det professionelle fyrværkeri kun bliver brugt professionelt, af uddannede fyrværkere.

Vores samarbejdspartnere har høj fokus på produktsikkerhed : Fyrværkerieksperten er nok Danmarks største og mest omfattende Fyrværkeri importør vi har herhjemme. De sørger blandt andet for at produkterne bliver produceret forsvarligt i de lande hvor produktion af fyrværkeri sker. Jorge Fireworks er en af de største importører i Polen, og har stor fokus specielt på produktkontrol. De har eget laboratorie hvor varene bliver gennemtestet inden de havner hos os. Jorge Fireworks har egen import fra Kina, Italien og Spanien.

PYRO-S

Nyvej 3

6933 Kibæk

20 11 64 68

hej@pyro-s.dk

CVR: 33452365