Special design kun til jer

Bryllupsfyrværkeri skal være smukt, yndigt og så skal det imponerer. Når man som gæst har oplevet et rigtigt Bryllupsfestfyrværkeri, er det altid noget man med smil kan tænke tilbage på, og det sætter sig i hukommelsen for evigt. Vi kan tilbyde jer et Bryllupsfestfyrværkeri til en god pris, samt et veluddannet personale, der ved hvad der skal til for at imponere publikum. Vores Festfyrværkere har medvirket til montering og opsætning af en lang række større show i Danmark. Jeres specielle ønsker sammensættes, så det ses på himlen.

Vi kan også overraske jer, og designe et Bryllups fest fyrværkeri ud fra vores egne erfarringer

Bryllupsfestfyrværkeri

Det er altid fantastisk at være gæst ved et bryllup, hvor festen fejres med et festfyrværkeri. Ildskrifthjerte i rødt, eller et dobbelt hjerte i rød og blå, hængende guldfinale, farverig og kreativt fyrværkeridesign

Prisen på et Bryllupsfyrværkeri starter ved

kr. 12.000,-

I vores priser er alle udgifter inkluderet. For at forenkle og gøre det nemt, har vi valgt at inkluderer alt i en samlet pris

Alle vores Bryllupsfestfyrværkerishow indeholder : Gratis tilbud - Design - Tilladelse - Festfyrværkeriet - Arbejdsløn - Kørsel - Oprydning.

Så der er ingen skjulte udgifter 

Bryllupsfesten

Jeres toastmaster er vores kontakt til jer under selve festen. Det kan være en medarbejder på stedet hvor i holder jeres Bryllupsfest, eller det kan være en af jeres gæster. I vil uforstyret kunne være centrum i jeres egen personlige Bryllupsfest, mens vi arbejder med opstilling og montering på selve dagen.

Når vi får en melding via vores kontakt person, starter vi hele oplevelsen for jer. Det eneste i skal er at fortsætte med at nyde den store dag.

Vi ankommer diskret hvis Showet er en overraskelse.

 

PYRO-S

Nyvej 3

6933 Kibæk

20 11 64 68

hej@pyro-s.dk

CVR: 33452365